Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Kidos

Home Over ons

Over ons

Kidos is een product van Gino B.V. Wij zijn 27 jaar geleden voortgekomen uit een reeks onderzoeksprojecten vanuit de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van ouderenzorg. Vanaf het begin zijn wij actief als ontwerper van oplossingen voor de begeleiding van mensen met complexe, meervoudige problematiek. In eerste instantie in de vorm van het Geïntegreerd Informatie Netwerk Ouderenzorg (GINO), een multidisciplinair zorgdossier onder de regie van de cliënt zelf. Ons werk is vervolgens breed uitgewaaierd, van multidisciplinaire indicatiestelling naar cliëntvolgsystemen en samenwerkingsdossiers in de sectoren van Zorg, Welzijn en Overheid.

Met een team van 30 medewerkers, waaronder ontwikkelaars, testers, consultants, helpdeskmedewerkers, projectleiders, management en bedrijfsondersteunend personeel, zijn wij een bedrijf waar mensen graag werken. Zo is de opgedane kennis en ervaring door de jaren heen bewaard gebleven.

Op initiatief van klanten of op eigen initiatief, maken wij zorginhoudelijke software die een fundamentele impact heeft. Onze ambitie is het veranderen van de manier waarop je denkt, leert, communiceert en werkt met web applicaties, apps, websites en serious games. Wij ontwerpen en ontwikkelen ze met passie, geven ze de flexibiliteit om te kunnen groeien, de kracht om te presteren en de looks voor de ultieme gebruikerservaring.

Wij zien het maken van software als onze sport, en we trainen er hard voor. We strijden met passie, creativiteit en fanatisme. Ieder projectteam wordt samengesteld uit een gezonde mix van branche kennis, wetenschap, techniek en (graphic) design. Om het team te ondersteunen en begeleiden krijgt ieder team een teamlead toegewezen. De teamlead bewaakt de koers en stelt de klantbehoefte veilig. De teams maken gebruik van betrouwbare technieken en methodes. Onze Particles Bibliotheek bevat herbruikbare componenten, waarmee we snel nieuwe en betrouwbare software kunnen maken.

“Samen met Gino hebben we een sterke reductie in administratieve lasten behaald. Uniek voor de zorg. Ons zorgproces is stevig in ontwikkeling, samen met Gino bouwen we een mooie toekomst. Privacy en beveiliging van cliëntgegevens is key, Gino zorgt en ontzorgt. ”

“GINO is er in geslaagd om in de wereld van het digitale kinddossier Kidos tot standaardnorm te maken.”

“In het samenwerkingsverband met JGZ West Brabant en Gino hebben we een ouderportaal, adviesmodule en vragenlijstmodule ontwikkeld om met ouders op een veilige manier digitaal te communiceren. Dit project heeft een uniek en mooi resultaat opgeleverd.”

Tevreden gebruikers

De voordelen van Kidos

  • DigiToegankelijke webportalen
  • Geïntegreerd volwassendossier
  • Beeldbellen vanuit kinddossier
  • Koppeling ZorgDomein
  • App voor het consultatiebureau
  • Uitgebreide planningsmodule
  • Digitale vragenlijsten
  • Adviesmodulevoor ouders
  • Koppeling LSP
  • E-Health

Meer informatie?

Neem contact op of bel

050 311 85 80

Contact

Voor een demonstratie of meer informatie over Kidos kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag!

050 311 85 80 info@gino.nl

Uw contactgegevens

Vul uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Verstuur