Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Kidos

Home Kidos

Primair proces

Kidos is toespitst op optimale ondersteuning van het primair proces. Plannen, afspraken maken en efficiënte registratie van bevindingen in het dossier maakt dat Kidos perfect aansluit bij de behoefte van de dagelijkse gebruikers. Door de inzet van portalen kunnen ouders/verzorgers door middel van selfservice inhaken op het primair proces. Bijvoorbeeld door zelf afspraken te verzetten of vragenlijsten in te vullen.

Datawarehouse

Informatie over de ontwikkeling van de jeugd maar ook over de JGZ-organisatie aangaande bezettingsgraden en spreekuren is met het datawarehouse van Kidos eenvoudig inzichtelijk te maken. In het datawarehouse kunnen allerlei rapporten, managementinformatie en trendanalyses gemaakt worden die gebruikt kunnen worden voor verantwoording maar ook om specifieke problematiek onder de jeugd aan te pakken.

Ouderportaal

Ouders en verzorgers willen in toenemende mate steeds meer betrokken worden bij het zorgproces. Via het ouderportaal van Kidos hebben ouders en verzorgers inzage in onderdelen van het kinddossier en kunnen afspraken inzien, verzetten en vragenlijsten invullen. Kidos biedt ouders en verzorgers selfservice mogelijkheden door de inzet van het ouderportaal.

Ketendossier

Kidos is een ketendossier dat verder strekt dan alleen de JGZ. Risicosignalering, doorverwijzing en monitoring maakt Kidos een totaaloplossing voor het jeugddomein. Door de koppeling met Online Zorgplan is er een ketendossier voor het complete jeugddomein waarmee alle ketenpartners en overige betrokkenen bij het zorgproces worden betrokken

Koppeling Landelijk Schakelpunt

Het LSP (Landelijk Schakelpunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Kidos is volledig gekoppeld met het LSP en bij alle gebruikersorganisaties van Kidos operationeel. Alle gebruikers van Kidos kunnen dus DOB-berichten uitwisselen met andere JGZ-organisaties en vaccinatiegegevens uitwisselen met het RIVM. De monitoring van het berichtenverkeer vindt centraal plaats waardoor de uitwisseling van Kidos-gegevens via het LSP vlekkeloos verloopt.

Kwaliteit

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons op nr. 1. Daarom kiezen wij altijd voor een duurzame klantrelatie. Wij luisteren naar onze klanten, willen de verwachtingen overtreffen en ontwikkelen Kidos samen met de gebruikersgroep. Door de doorontwikkeling met de gebruikersgroep heeft iedereen profijt van nieuwe functionaliteiten, leert men van elkaars werkproces en is het kostenefficiënt.

Functionaliteiten van Kidos

Tevreden gebruikers

De voordelen van Kidos

  • Beeldbellen vanuit kinddossier
  • App voor het consultatiebureau
  • Uitgebreide planningsmodule
  • Digitale vragenlijsten
  • Adviesmodulevoor ouders
  • Koppeling LSP
  • E-Health
  • Managementinformatie
  • Koppeling RIVM
  • Digitale zorgprogramma's

Meer informatie?

Neem contact op of bel

050 311 85 80

Contact

Voor een demonstratie of meer informatie over Kidos kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag!

050 311 85 80 info@gino.nl

Uw contactgegevens

Vul uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Verstuur