Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Kidos

Home Kidos

Primair proces

Kidos is toespitst op optimale ondersteuning van het primair proces. Plannen, afspraken maken en efficiënte registratie van bevindingen in het dossier maakt dat Kidos perfect aansluit bij de behoefte van de dagelijkse gebruikers. Door de inzet van portalen kunnen ouders/verzorgers door middel van selfservice inhaken op het primair proces. Bijvoorbeeld door zelf afspraken te verzetten of vragenlijsten in te vullen.

Datawarehouse

Informatie over de ontwikkeling van de jeugd maar ook over de JGZ-organisatie aangaande bezettingsgraden en spreekuren is met het datawarehouse van Kidos eenvoudig inzichtelijk te maken. In het datawarehouse kunnen allerlei rapporten, managementinformatie en trendanalyses gemaakt worden die gebruikt kunnen worden voor verantwoording maar ook om specifieke problematiek onder de jeugd aan te pakken.

Webportaal

Het webportaal van Kidos is voor zowel het volwassendossier als het kinddossiers. Ouders/verzorgers maar ook jeugdigen willen in toenemende mate steeds meer betrokken worden bij het zorgproces. Via het webportaal van Kidos hebben ouders/verzorgers en jeugdigen inzage in onderdelen van het kinddossier en kunnen afspraken inzien, verzetten en vragenlijsten invullen. Aanstaande ouders plannen een afspraak in voor de MKV en melden zich aan via het webportaal. Ook zij hebben via het webportaal toegang tot hun volwassendossier en kunnen hun afspraken en communicatievoorkeuren en kanalen beheren alsook de toestemmingen.

Ketendossier

Kidos is een ketendossier dat verder strekt dan alleen de JGZ. Risicosignalering, doorverwijzing en monitoring maakt Kidos een totaaloplossing voor het jeugddomein. Door de koppeling met Online Zorgplan is er een ketendossier voor het complete jeugddomein waarmee alle ketenpartners en overige betrokkenen bij het zorgproces worden betrokken

Koppeling Landelijk Schakelpunt

Het LSP (Landelijk Schakelpunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Kidos is volledig gekoppeld met het LSP en bij alle gebruikersorganisaties van Kidos operationeel. Alle gebruikers van Kidos kunnen dus DOB-berichten uitwisselen met andere JGZ-organisaties en vaccinatiegegevens uitwisselen met het RIVM. De monitoring van het berichtenverkeer vindt centraal plaats waardoor de uitwisseling van Kidos-gegevens via het LSP vlekkeloos verloopt.

Kwaliteit

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons op nr. 1. Daarom kiezen wij altijd voor een duurzame klantrelatie. Wij luisteren naar onze klanten, willen de verwachtingen overtreffen en ontwikkelen Kidos samen met de gebruikersgroep. Door de doorontwikkeling met de gebruikersgroep heeft iedereen profijt van nieuwe functionaliteiten, leert men van elkaars werkproces en is het kostenefficiënt.

Volwassendossier

Kidos beschikt over een volledig geïntegreerd volwassendossier. Hierdoor is het voor JGZ-organisaties mogelijk om zowel kind- als volwassendossiers in Kidos aan te maken. Dit maakt dat Kidos hét alles-in-één pakket is voor JGZ-organisaties, en dat heeft veel voordelen.

Alle functionaliteiten en registraties voor zowel het volwassendossier als het kinddossier zijn volledig geïntegreerd in Kidos en ondersteunen de werkprocessen van de JGZ. Of het nu gaat om het aanmelden voor de maternalekinkhoestvaccinatie, het zelfstandig plannen of verzetten van afspraken, beheren van communicatiekanalen, vastleggen van toestemming, het inrichten van contactmomenten of het maken van managementrapportages; Kidos biedt JGZ-organisaties een volledige applicatie waarmee dat allemaal mogelijk is.

Ook het webportaal dat voorheen voor kinddossiers bestemd was is nu ook geschikt voor het volwassendossier. Als JGZ-organisatie heb je dus één webportaal voor beide doelgroepen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Ik wil hier meer van weten

Functionaliteiten van Kidos

Tevreden gebruikers

De voordelen van Kidos

  • DigiToegankelijke webportalen
  • Geïntegreed volwassendossier
  • Beeldbellen vanuit kinddossier
  • Koppeling ZorgDomein
  • App voor het consultatiebureau
  • Uitgebreide planningsmodule
  • Digitale vragenlijsten
  • Adviesmodulevoor ouders
  • Koppeling LSP
  • E-Health

Meer informatie?

Neem contact op of bel

050 311 85 80

Contact

Voor een demonstratie of meer informatie over Kidos kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag!

050 311 85 80 info@gino.nl

Uw contactgegevens

Vul uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Verstuur