Akkoord
Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.

Kidos

Home NieuwsApp voor het consultatiebureau

App voor het consultatiebureau

Gino Software heeft een app gemaakt voor consultatiebureaus, genaamd de 'Digitale Assistent'. De app is gemaakt voor smartphones en tablets, is beschikbaar voor Apple en is gratis te downloaden in de app-stores. Om de app te gebruiken op het consultatiebureau heeft u een account nodig, neem daarvoor contact met ons op.

De app is een digitale assistent voor ouders op het consultatiebureau. Meer informatie over de werking van de app leest u in dit bericht!Het consultatiebureau van de toekomst
De app is in nauwe samenwerking met CJG Rijnmond ontwikkeld. Zij hebben in 2019 het 'consultatiebureau van de toekomst' gelanceerd in het centrum van Rotterdam. Onderdeel van het 'consultatiebureau van de toekomst' is innovatieve technologie - in de vorm van een app - die ouders/verzorgers en medewerkers van het consultatiebureau op een slimme manier ondersteunt. Het is in feite een digitale assistent!

Ouders/verzorgers gaan zelfstandig aan de slag
Op het consultatiebureau van de toekomst kunnen ouders/verzorgers bijna alles zelf.
- Ze melden zichzelf aan bij de afsprakenzuil;
- Ze meten en wegen hun eigen kind;
- Ze registreren zelf de meet- en weeggegevens in het kinddossier;
- Ze maken zelf een nieuwe afspraak via de afsprakenzuil.

Meet- en weeggegevens vastleggen in kinddossier
Nadat het kind is gemeten en/of gewogen, worden de meet- en weeggegevens in het scherm getoond worden kunnen deze worden vastgelegd in het kinddossier. Hiervoor logt de ouder met behulp van DigID in op het ouderportaal, ook dit gebeurt via de app.

Afspraken maken
De app kan ook de rol van een afsprakenzuil aannemen. De ouders/verzorgers kunnen bij het verlaten van het consultatiebureau zelf een afspraak inplannen via de afsprakenzuil. Ook hiervoor wordt gebruik gemaakt een iPad die als afsprakenzuil fungeert.

Ondersteuning voor medewerkers consultatiebureau
Om de medewerkers van het consultatiebureau te ondersteunen - op het consultatiebureau van de toekomst zijn dat de gastheer en/of gastvrouw - is er een rol en weergave van de app die de hulp-oproepen toont. Ouders/verzorgers die bij een iPad staan en op de 'help-knop' drukken, notificeren de gastheer of gastvrouw die vervolgens komt helpen. De gastheer of gastvrouw gebruikt de app op de smartphone en ziet in een overzicht de oproepen om hulp.

 

Wilt u ook een consultatiebureau van de toekomst?


Neem contact met ons op om meer informatie en de mogelijkheden. We kunnen een account aanmaken, weegschalen koppelen en de koppeling met het ouderportaal en kinddossier inrichten.

 

AfsprakenzuilMeet- en weegstation 

 

Tevreden gebruikers

De voordelen van Kidos

  • DigiToegankelijke webportalen
  • Geïntegreed volwassendossier
  • Beeldbellen vanuit kinddossier
  • Koppeling ZorgDomein
  • App voor het consultatiebureau
  • Uitgebreide planningsmodule
  • Digitale vragenlijsten
  • Adviesmodulevoor ouders
  • Koppeling LSP
  • E-Health

Meer informatie?

Neem contact op of bel

050 311 85 80

Contact

Voor een demonstratie of meer informatie over Kidos kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag!

050 311 85 80 info@gino.nl

Uw contactgegevens

Vul uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Verstuur